ІМПОРТ ТА АНАЛІЗ ПРАЙС-ЛИСТІВ ДЛЯ МАЛОГО БІЗНЕСУ - Ярема, Максим (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою дослідження є створення автоматизованої системи, яка дозволить здійснювати обробку та підготовку прайс-листів для інтернет-магазинів, підприємств дрібногуртової та гуртово-роздрібної торгівлі, приватних підприємців. Завданням дослідження є вивчення наявних пропозицій та розробка застосунку для порівняння та моніторингу цін на товари партнерів/постачальників/конкурентів з подальшою генерацією власних прайс-листів для підприємств/підприємців малого бізнесу. Об’єктом дослідження є процес імпорту та отримання даних з прайс-листів малих, дрібногуртових та гуртових підприємств. The purpose of the research is to create an automated system that will allow processing and preparation of price lists for online stores, small-wholesale and wholesale-retail trade enterprises, and private entrepreneurs. The task of the research is to study the available offers and develop an application for comparing and monitoring the prices of goods of partners/suppliers/competitors with subsequent generation of own price lists for enterprises/small business entrepreneurs. The object of the study is the process of importing and obtaining data from price lists of small, small-scale and wholesale enterprises.