СТВОРЕННЯ ВЕБ-РЕСУРСУ ДЛЯ ДОПОМОГИ НОВАЧКАМ В ГРІ «TERRARIA» - Мельник, Сергій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою дослідження є розробка веб-орієнтованої експертної системи для комп’ютерної гри "Terraria", заснованої на принципах хмарних технологій, для оптимізації ігрового процесу. Розроблена експертна система, буде базуватися на продукційній моделі для представлення знань про гру. В процесі розробки використовували методи математичного моделювання і комп'ютерних експериментів. Результатом роботи стала база знань, яка ґрунтується на правилах продукції для вирішення задач оптимізації ігрового процесу, а також розроблена веб-орієнтована експертна система для вирішення вище вказаних завдань. Систему орієнтована на спільноту гравців "Terraria" та людей які бажають до неї приєднатися