ВИКОРИСТАННЯ НЕЙРОННИХ МЕРЕЖ ДЛЯ РОЗПІЗНАВАННЯ СИМВОЛІВ - Пазиніч, Яна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Розглянуто поняття штучні нейронні мережі та їх застосування для розпізнавання рукописних символів; проаналізовано методи навчання нейронних мереж. The concept of artificial neural networks and their application for the recognition of handwritten characters are considered; Methods of teaching neural networks are analyzed.