СОЦІАЛЬНА МЕРЕЖА ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ З ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСІВ - Гладкий, Ілля (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2019)
Метою дослідження є розробка сервісу, основними перевагами якого є швидке налагодження роботи, автоматизація, знаходження дистриб’юторів та заключення контрактів, повний контроль всіх проектів, шифрування чатів та документів.