Веб-додаток для зручної купівлі квитків на транспорт - Огiбовський, Стас (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Актуальність теми дослідження хоч трохи знецінилась після початку воєнних дій, але на мою думку є все ще досить актуальною. Війна закінчиться і люди знову матимуть ідею кудись поїхати та щось відвідати. Навіть зараз це є актуальним на "безпечних територіях, де люди подорожують собі на радість. З популярних інструментів подорожей тимчасово зникли літаки, але вони повернуться вже дуже скоро. The relevance of the research topic has depreciated a bit since the beginning of hostilities, but in my opinion it is still quite relevant. The war will end and people will have the idea to go somewhere again and visit something. Even today, this is especially true in "safe areas" where people travel for pleasure. Airplanes have temporarily disappeared from popular travel tools, but they will return very soon.