Розробка функціоналу для додатку моніторингу процесу написання магістерських робіт - Кондра, Вадим (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Сьогоднішній світ важко уявити без програмних застосунків. Вони фігурують у різних сферах життя і значно полегшують як повсякденні справи, так і робочий процес. Навіть сьогоднішня освіта активно використовує надбання IT-індустрії. І з розвитком підходів для розробки програмного забезпечення з’явилась перспектива оптимізувати і написання великих освітніх проектів, таких як магістерські дипломні роботи. Для демонстрації даної перспективи було вирішено розробити функціональну частину для веб-додатку, який буде демонструвати переваги даного підходу.