Розробка програми аудіоплеєр на мові C# - Міщенко, Анастасія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
В даний час музика на комп'ютері стала невід'ємною частиною як домашнього, так і робочого комп'ютерів. Водночас ринок заповнений різними аудіоплеєрами з всілякими рішеннями. Створюють їх як групи спеціалістів так і програмісти-аматори. Всі аудіо-програвачі зараз схожі один на одного, але через велику конкуренцію та як наслідок з'являються вельми цікаві функції. Наскільки ж актуальною є тема «простих» аудіо-програвачів? Можна багато міркувати на цю тему посилаючись наприклад на те, що є такі аудіо-програвачі як WinAmp, Windows MediaPlayer (WMP), Aimp та інші подібні. Але якщо згадати скільки ці «Гіганти» з'їдають ресурсів комп'ютера, то в свою чергу малі програвачі виграють перед ними саме з цієї причини. Також будь-яке починання в цій ніші буде по суті пошуком найкращого вирішення поставленого завдання. Nowadays, music on the computer has become an integral part of both home and work computers. At the same time, the market is filled with various audio players with all sorts of solutions. They are created by both groups of specialists and amateur programmers. All audio players are now similar to each other, but due to the great competition and as a result, very interesting features appear. How relevant is the topic of "simple" audio players? You can think a lot about this topic, referring to the fact that there are audio players such as WinAmp, Windows MediaPlayer (WMP), Aimp and the like. But if you remember how much these "Giants" consume computer resources, then in turn, small players will win over them for this reason. Also, any endeavor in this niche will be essentially a search for the best solution to the problem.