Техніки тест-дизайну для верифікації програмного забезпечення - Корнієнко, Аліна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Анотація. Метою дослідження є створення комбінацій техніки тест дизайну для тестування різних платформ. Завданням дослідження є розглядання техніки тест дизайну, їх видів та знаходження можливостей їх застосування. Об’єктом дослідження є тестування різноманітних додатків за різними техніками. Результатом дослідження є сформована база знань на основі зібраних даних про техніки тест дизайну та їх використання на практиці. Використання цієї бази дозволяє будь-якому тестувальнику, розробнику тощо писати тести для коду, та мінімізувати процес тестування.