Система для генерування музичних плейлистів на основі заданих композицій: Система для генерування музичних плейлистів на основі заданих композицій - Висоцький, Роман (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Ці тези описують проблему та актуальність створення системи для генерації музичних плейлистів на основі заданої композиції та описують певні кроки для реалізації цієї системи These theses describe the actuality and problem of creating the system for generation om musical playlists and describe steps for realisation of this system.