Система подання документів для вступу до ЗВО - Капелянович, Максим (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Анотація. В тезах розглянуто актуальність створення системи подання документів для вступу до ЗВО Україні, проаналізувано системи подачі документів в інших країнах, а також описано технології, що будуть використані для розробки системи. Метою роботи є створення прототипу веб-системи для подання документів для вступу до ЗВО. Abstract. The theses consider the relevance of creating a system for submitting documents for admission to the Institutions of Higher Education of Ukraine, analyze the systems for submitting documents in other countries, and describe the technologies that will be used to develop the system. The aim of the work is to create a prototype web system for submitting documents for admission to the Institutions of Higher Education.