Розробка веб-додатку освітнього використання - Міллєр, Ілона (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Електронні освітні ресурси є складовою частиною навчально-виховного процесу, мають навчально-методичне призначення та використовується для забезпечення навчальної діяльності вихованців, учнів, студентів і вважається одним з головних елементів інформаційно-освітнього середовища. Метою дослідження є розробка веб-ресурс освітнього використання у вигляді тестів та опитувань з подальшим використанням у навчальному процесі. Об’єктом дослідження є освітні веб-ресурси, які використовуються у навчальному процесі.