Застосунок - онлайн щоденник для ЗОШ - Москаленко, Микола (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Метою дослідження є створення сайту “Онлайн щоденник”для загальноосвітніх закладів, з можливістю використання як цифровий аналог звичайного щоденника.Об'єктом дослідження є готові рішення по веденню курсів та подібних систем з оцінюванням учнів та виставленням оцінок студентам. Предметом дослідження є використання зручного функціоналу та візуальних рішень, які дозволяють зручно та інтуїтивно-зрозуміло користуватися подібною системою . Сайт буде розроблений для того, щоб дозволити вчителям легко та зручно виставляти оцінки та задавати домашню роботу учням. The aim of the study is to create an online diary site for secondary schools, with the possibility of using it as a digital analogue of a regular diary. The subject of research is the use of convenient functionality and visual solutions that allow convenient and intuitive use of such a system. The site will be designed to allow teachers to easily and conveniently grade and assign homework to students.