Методика вмкористання програмного забезпечення для створення пристроїв на базі мікроконтролерів сімейства АVR - Добровольський, Владислав (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Здійснено аналіз науко-технічної літератури та здійснено аналіз сучасного програмного забезпечення для створення та проектування додатків для мікроконтролерів АVR. Описано сучасну методику застосування програмного забезпечення та створено пристрій на базі мікроконтролера сімейства АVR.