Автоматизована система розпізнавання обличчя у навчальних закладах - Кулик, Назарій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Анотація. В тезах розглянуто актуальність розробки програми для розпізнавання обличчя у навчальних закладах, також описані технології, які використанні в розробці даної системи. Метою є створення та перевірка працездатності прототипу програми для розпізнавання обличчя. (ENG)The abstracts consider the relevance of developing a program for face recognition in educational institutions, also describe the technologies used in the development of this system. The purpose is to create and test the prototype of a face recognition program.