Веб-додаток Wish для організації навчально-виховного процесу закладів вищої освіти - Мудрий, Ілля (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Анотація. Ми живемо у світі технологій, у часі, коли все переходить у цифровий формат, оскільки це значно спрощує життя. На жаль, існує ще дуже багато державних структур, які не хочуть або не готові відмовитися від заповнення чисельної кількості паперів, звітів, обліків та інше. Але є дуже важливим перехід всіх навчальних закладів у цифровий формат, щоб молодь навчалась за сучасними тенденціями, оскільки неможливо будувати майбутнє із старими технологіями. Тому було вирішено створити зручний та сучасний сервіс для ведення та контролю навчального процесу