ВИКОРИСТАННЯ QR КОДІВ - Батрак, Вікторія Ігорівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Метою дослідження є збір даних щодо особливостей, типів, використання генерації та сканування QR – кодів. Завданням дослідження є ознайомлення з QR – кодуванням та варіантами його використання; розглянути програми та сервісів, за допомогою яких можливе створення та зчитування QR – кодів. Об’єктом дослідження є QR – коди, предметом дослідження є засоби генерації та зчитування QR – кодів, типи QR – кодів, області застосування QR-кодів. Результатом дослідження є відомості про QR – код та можливі способи його використання, огляд програм та засобів для генерування та зчитування QR – кодів.