Розробка web-додатку магазину лікарських засобів - Щавінський, Ярослав-Петро (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Анотація. В даній роботі розглянуто особливості створення додатків, для продажу лікарських засобів. Метою дослідження є створення прототипу системи, яка дозволить продавати медичні препарати в режимі онлайн, та інтегруватися з іншими медичними системами для покращення зручності користування. Abstract. In that work we reviewed specifics of developing applications to sell medical products. The aim of that work is to create prototype of a system with capabilities to sell various medical products online, and integrate with other medical services for improvement of overall user experience.