Розробка веб-додатку для публікації наукових видань - Кліщ, Андрій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Анотація. В тезах розглянуто актуальність створення єдиної бази наукових видань в Україні, а також описано технології, що будуть використані для розробки системи. Метою роботи є створення прототипу веб-застосунку для публікації наукових видань. Abstract. The theses consider the relevance of creating a single database of scientific publications in Ukraine, as well as describe technologies that will be used to develop the system. Aim of this work is to create a prototype web application for publishing scientific publications.