Освітні системи керування вмістом - Бурядник, Єлизавета (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Керування веб-контентом – галузь, що набула великої актуальності із бурхливим розвитком глобальної мережі. Потреба в інтенсивній підтримці веб-сайтів і великих порталів вимагає засобів автоматизації процесу організації і керування їх інформаційним наповненням. Відповіддю на дану потребу стали системи керування вмістом (контентом) веб-сайтів – CMS. Web content management is an industry that has become very relevant with the rapid development of the global network. The requirement for intensive support of websites and large portals requires the means to automate the process of organizing and managing their content. The answer to this need was the content management systems (content) of websites - CMS.