ПЛАНУВАННЯ ТА АНАЛІЗ ТЕСТУВАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІГРОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Курченко, Володимир (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2019)
Метою дослідження є створення плану мануального тестування програмного забезпечення ігрового призначення на всіх стадіях розробки. Завданням дослідження є аналіз існуючих способів тестування специфічного типу програмного забезпечення і створення плану на базі проаналізованих даних, що збільшує ефективність тестування та етап виправлення помилок та проблем. Об’єктом дослідження є один з проектів корпорації світового рівня Ubisoft, що працює над створенням ігор.