ЗАСТОСУВАННЯ GOOGLE CLASSROOM У ПРОЦЕСІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ ІНФОРМАТИКИ - Деркач, Анна Сергіївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Метою дослідження є аналіз можливостей використання Google Classroom у процесі підвищення кваліфікації майбутніх учителів інформатики. Завданням дослідження є характеристика сервісу Google Classroom та особливостей його використання для підвищення кваліфікації вчителів інформатики. Об'єктом дослідження є хмарні технології, предметом – сервіс Google Classroom. Ключові слова: Google Classroom, хмарні технології, вчителі інформатики, дистанційне навчання.