КЛАСИФІКАЦІЯ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ - Ціпачевська, Юлія Валеріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Метою дослідження є з'ясування ефективності загальних правил класифікації завдань в тестовій формі та вимоги до них. Завданням дослідження є ознайомлення з матеріалом, в якому описується класифікація тестових завдань. Об’єктом дослідження є форми тестових завдань, предметом дослідження є класифікація тестів та наведені приклади тестових завдань. Результатом дослідження є вибір критерії та принципів класифікації тестових завдань.