ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Тулиголовець, Євген Віталійович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Метою дослідження є визначення психолого-педагогічних особливостей використання хмарних технологій під час навчання інформатичних дисциплін. Завданням дослідженняєвизначення методик і прийомів, за допомогою яких можна удосконалити процес навчання інформатичних дисциплін із використанням хмарних технологій. Об’єктом дослідження є навчальний процес інформатичних дисциплін у загальноосвітній школі та у закладах вищої освіти. Предметом дослідження є використання хмарних технологій під час навчання інформатичних дисциплін. У дослідженні використані методи порівняльного аналізу, зіставлення різних поглядів, методи синтезу та аналізу методичної літератури.