МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДКРИТИХ ЕЛЕКТРОННИХ ОСВІТНІХ РЕСУРСІВ - Долотцева, Дарія Сергіївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
У роботі наведено основні вимоги до змісту й організації електронних освітніх ресурсів. Метою дослідження є визначення теоретичних і практичних складових використання відкритих електронних освітніх ресурсів під час навчання інформатичних дисциплін. Завданнями дослідження є визначення основних положень стосовно відкритих освітніх електронних ресурсів, їх класифікації, а також порівняльного аналізу. Електронні освітні ресурси мають органічно вписуватися в навчальний процес, використовуватися як засоби колективної і самостійної діяльності учасників цього процесу. Об'єктом дослідження є навчально-виховний процес з використанням відкритих освітніх електронних ресурсів. Предметом дослідження є методичні аспекти оцінювання якості відкритих електронних освітніх ресурсів навчання для загальноосвітніх навчальних закладів.