ПРОБЛЕМА РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАХИСТУ ВІД ВРАЗЛИВІСТІ MELTDOWN CVE-2017-5754 В СУЧАСНИХ ПРОЦЕСОРАХ - Джалі, Назар (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Метою дослідження є аналіз проблеми реалізації захисту від вразливостей сучасних процесорів. Завданням дослідження є порівняння та вибір підходів реалізації захисту від вразливості meltdown cve-2017-5754 сучасних процесорів.