ЕФЕКТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Рокицька, Ольга Юріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Мета дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні та ефективному використанню інформаційно-комунікаційних технологій у навчанні іноземних мов. Завданням дослідження є визначення ефективності використання сучасних інформаційних технологій; наведення прикладів використання інформаційних технологій у навчанні іноземної мови. Об’єктом дослідження є інформаційні технології, орієнтовані на підвищення якості освіти для навчання іноземної мови. Предметом дослідження є програмне забезпечення для навчання іноземної мови. У дослідженні використано теоретичні та емпіричні методи. Результатом дослідження є засоби навчання, за допомогою яких здійснюється комп’ютерна підтримка навчання іноземної мови.