СТАТИСТИЧНЕ ОПРАЦЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ТЕСТУВАННЯ ЗАСОБАМИ MOODLE - Зайченко, Юля Анатоліївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Метою є дослідження можливостей використання середовища Moodle для визначення статистичних показників тестових завдань, та з’ясування можливості створення програмних засобів для проведення повного статистичного опрацювання результатів тестування.