СИСТЕМА РОЗРАХУНКУ КОНКУРСНОГО БАЛУ АБІТУРІЄНТА ПРИ ВСТУПІ У ЗВО - Колодрівський, Іван Миколайович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Метою дослідження є створення системи розрахунку конкурсного балу абітурієнта при вступі у ЗВО. Завданням дослідження є аналіз існуючих систем розрахунку конкурсного балу абітурієнта при вступі у ЗВО, створення системи розрахунку конкурсного балу у якості web-сервісу. Об’єктом дослідження є web-орієнтована система розрахунку конкурсного балу абітурієнта. Web-орієнтована система розрахунку конкурсного балу абітурієнта при вступі у ЗВО створюється з метою використання в навчальних закладах для спрощення вибору спеціальності абітурієнтом при вступі у ЗВО.