РОЗРОБКА МЕНЕДЖЕРА ПАРОЛІВ НА ОСНОВІ АЛГОРИТМУ ШИФРУВАННЯ AES - Курлов, Максим Володимирович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Метою дослідження є забезпечення безпеки даних користувача для подальшої роботи з сервісами, шо потребують авторизації. Завданням дослідження є порівняння та вибір підходів забезпечення безпеки даних, що підвищує захист облікових записів та подальшого їх використання. Об’єктом дослідження є методи забезпечення захисту даних. У дослідженні використано метод шифрування AES для збереження персональних даних користувача. Дослідження проводиться з метою покращення безпеки в повсякденній роботі користувача.