СИСТЕМА ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТООБІГУ ФАКУЛЬТЕТУ. БЕЗПЕКА ДАНИХ - Сулима, Дмитро (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Метою дослідження є забезпечення безпеки даних користувача для web-орієнтованої системи електронного документообігу в межах навчального підрозділу університету, а саме факультету. Завданням дослідження є порівняння та вибір підходів забезпечення безпеки даних, що підвищує захист даних в системі. Об’єктом дослідження є методи забезпечення захисту даних. У дослідженні використано метод інтерв’ювання та роботи з документацією. Дослідження проводиться з метою покращення безпеки в системі електронного документообігу(СЕД) факультету.