КОНТЕКСТНА РЕКЛАМА ЯК ТЕХНОЛОГІЯ GOOGLE - Подніжний, Сергій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Анотація. Метою дослідження є ознайомлення з основними принципами роботи контекстної реклами в Google. Завданням дослідження є створення рекламної компанії на базі програмного забезпечення Google Adwords. Об’єктом дослідження є програмний засіб Google Adwords. Результатом дослідження є створена і застосована в реальному проекті рекламна компанія, тематика “Ремонт комп’ютерів”.