ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ МАТЕМАТИКИ - Мельніченко, Вікторія Валеріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Було досліджено використання інформаційно-комунікаційних технологій в навчальному процесі та обґрунтовано його сприяння забезпеченню: різноманітності форм подання навчального матеріалу; наочності на уроці; можливості моделювання за допомогою комп’ютера різноманітних об’єктів та процесів; можливості організації індивідуальної, групової, самостійної та дослідницької роботи на уроці; розвитку пізнавального інтересу до вивчення математики та інших шкільних дисциплін; диференційованого контролю знань учнів.