ОГЛЯД ЕЛЕКТРОННИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ПОТОЧНОГО ТА ПІДСУМКОВОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ - Драгунова, Ганна Володимирівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
У роботі здійснений аналіз сучасних електронних засобів для поточного та підсумкового контролю знань. Визначені найбільш ефективні способи створення тестів для поточного та підсумкового контролю знань. Надані пропозиції щодо найбільш ефективного використання програмних засобів для поточного та підсумкового контролю знань.