Принципи та етапи побудови мультимедійної презентації - Жвава, Наталія Андріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Метою дослідження є створення мультимедійної презентації за всіма етапами та принципами розробки. Завданням дослідження було: проаналізувати основні принципи розробки мультимедійної презентації, упорядкувати їх, а також дослідити етапи створення презентації та запропонувати етапи загальної технології побудови презентації. Об’єктом дослідження є мультимедійна презентація, предметом дослідження є принципи та етапи її розробки. У дослідженні використано методи аналізу й узагальнення. Результатом дослідження є мультимедійна презентація, побудована з урахуванням ключових принципів та етапів розробки. Презентація була створена з метою використання її в навчальному процесі загальноосвітньої школи.