ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Рокицька, Ольга Юріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Метою дослідження є виявлення та обґрунтування особливостей використання інформаційних технологій у навчанні іноземних мов. Завданням дослідження є визначити ефективність використання сучасних інформаційних технологій для навчання з іноземної мови. Об’єкт дослідження - інформаційні технології, орієнтовані на підвищення якості освіти для навчання з іноземної мови у навчанні іноземних мов. Предметом дослідження є програмне забезпечення для навчання іноземної мови. У дослідженні використані теоретичні та емпіричні методи: здійснений системний аналіз науково-методичної, наукової та спеціальної літератури; узагальнення власного досвіду визначення актуальності використання інформаційно-комунікаційних технологій.