ВПЛИВ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА РОЗВИТОК НАУКИ І ОСВІТИ - Тимчишина, Аліна Володимирівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Метою роботи є дослідження результатів впливу хмарних технологій на розвиток науки і освіти. Об’єктом дослідження є хмарні технології. Предметом дослідження є умови і результати впливу хмарних технологій на розвиток науки і освіти. Завданням дослідження є розкриття принципів та методів використання мультимедійних хмарних технологій у навчанні. Результатом дослідження є поглиблення теоретичних положень щодо використання хмарних технологій у навчальних закладах України та світу. У дослідженні використано методи вивчення літературних джерел і документів, аналіз і синтез досліджуваного матеріалу, логічний метод, метод нагляду, порівняльний метод.