Система електронного документообігу факультету - Сулима, Дмитро (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Метою дослідження є створення web-орієнтованої системи електронного документообігу в межах навчального підрозділу університету, а саме факультету. Завданням дослідження є проектування та розробка системи, що підвищує ефективність опрацювання документів. Об’єктом дослідження є web-орієнтована система електронного документообігу та процесів автоматизованого опрацювання документів. У дослідженні використано метод інтерв’ювання та роботи з документацією. Система створюється з метою використання у процесі організації документообігу на факультеті.