Рейтингова система навчального закладу - Колодрівський, Іван Миколайович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Метою дослідження є створення рейтингової системи навчального закладу з використанням web-технологій. Завданням дослідження є аналіз існуючих рейтингових систем, розробка моделі системи критеріїв для оцінювання діяльності навчального закладу, створення рейтингової системи у якості web-сервісу. Об’єктом дослідження є web-орієнтована рейтингова система, предметом дослідження є рейтингове оцінювання діяльності навчального закладу. У дослідженні використовувалися методи аналізу науково-технічних та науково-дослідницьких джерел з проблем використання, вивчення й узагальнення передового досвіду використання web-орієнтованих технологій для рейтингового оцінювання навчальних закладів. Результатом дослідження є розроблена web-орієнтована рейтингова система для навчальних закладів.