РЕЙТИНГ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ УКРАЇНИ - Генсьрський, Володимир Миронович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Рейтинги в освіті завжди були тісно пов’язані з якістю освіти, ростом міжнародної студентської мобільності. Які питання виникають у абітурієнтів при виборі навчального закладу? Перш за все – це його престиж, популярність, рівень викладання та можливість працевлаштування в подальшому. В нашому дослідженні розглянуто місце рейтингів університетів