ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ПРЕЗЕНТАЦІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Клюй, Наталія Юріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Вторгнення інформаційних технологій у сферу освіти з мультимедіа, телекомунікаційними, дистанційними засобами навчання вимагає дидактичного осмислення їх використання у навчальному процесі. Досвід використання мультимедійних технологій у навчанні показав, що вони сприяють підвищенню в учнів інтересу до предмета вивчення, поліпшенню його засвоєння, а також зростанню обсягу знань. Саме тому одним з актуальних напрямів упровадження інформаційних технологій у навчальний процес є мультимедійні презентаційні технології, адже впровадження мультимедійних технологій у навчальний процес дає змогу поєднувати вивчення курсу з прикладами із практики.