КОНСТРУЮВАННЯ ТЕСТІВ У ФОРМАТІ ЗНО ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПІДСУМКОВОЇ АТЕСТАЦІЇ З МАТЕМАТИКИ УЧНІВ 5 – 11 КЛАСІВ - Солодка, Ірина Олександрівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Метою дослідження є створення системи тестів у форматі ЗНО для проведення підсумкової атестації з математики учнів 5 – 11 класів. Завданням дослідження є створення системи тестів з математики. Об’єктом дослідження є тести у форматі ЗНО для підсумкової атестації в школі, предметом дослідження є дослідження практичної доцільності створення тестів для підсумкової атестації в школі з математики. Результатом дослідження є система тестових завдань в форматі ЗНО для проведення підсумкової атестації з математики в 5 – 11 класах.