ІНФОРМАТИЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА ПІДГОТОВКИ УСПІШНОГО ФАХІВЦЯ З ОСВІТНІХ ВИМІРЮВАНЬ - Шевченко, Альона Миколаївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Розкривається поняття інформатичної компетенції та складових, які повинні бути у фахівця з освітніх вимірювань