ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЕКТНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Задніпряна, Оксана (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Анотація. В роботі описано різноманітні підходи поняття «педагогічна технологія». Метою дослідження є вибір оптимальних джерел освітніх технологій у проектній діяльності. Здійснено аналіз освітніх технологій у проектній діяльності учнів 5-9 класів закладів загальної середньої освіти. Наведено перелік сучасних технологій, які можна використовувати в навчальному процесі та проектній діяльності для досягнення певних освітніх цілей.