РІЗНОВИД ТА КЛАСИФІКАЦІЯ БОТІВ - Швець, Дмитро (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Метою дослідження є ознайомлення з різними типами ботів, їх видами та їх функціями. Взаємодія простого штучного інтелекту з людиною. Автоматизація процесів. The purpose of the study is to get acquainted with the different types of bots, their kinds and their functions. The interaction of simple artificial intelligence with humans. Automation of processes.