ТЕХНІЧНИЙ СУПРОВІД СИСТЕМИ ЗНО В УКРАЇНІ - Алаликіна, Тетяна Володимирівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Анотація. Метою дослідження є життєздатність системи ЗНО. Об’єктом дослідження є процедура ЗНО. Предмет дослідження: ефективність функціонування процедури ЗНО в системі освіти.