ВИКОРИСТАННЯ ТЕСТІВ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ ЛОГІЧНОГО МИСЛЕННЯ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Дорошенко, Світлана Миколаївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
На сучасному етапі розвитку суспільства інформаційні технології стали невід’ємною частиною життя людини, вони перестали бути окремою обмеженою сферою економіки і бізнесу. Сьогодні вони виступають об’єднувальною основою для побудови світового інформаційного співтовариства, активно впливають на визначення вектора світового прогресу, у цих умовах кардинальних змін вимагає й система шкільної освіти.