ВПЛИВ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ НА ЛЮДИНУ - Давидчук, Аліна Юріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Сучасний світ – світ інформаційних технологій. Важко уявити собі наше життя без телефону, комп’ютера, мережі Інтернет. Виникає запитання: чи все так добре і корисно? В нашій роботі ми розкрили основні проблеми впливу соціальних мереж на людину та суспільство.