ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ТА КОНСПЕКТИ І ЇХ РОЛЬ В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ - Дідевич, Катерина Олегівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
У роботі проведено аналіз способів використання електронних підручників, конспектів та програмні засоби для їх створення. Визначено переваги та недоліки електронних посібників, розглянуто програмні засоби для їх розроблення.