ЦІЛЬ НАВЧАННЯ – УЛЮБЛЕНА РОБОТА - Калайда, Сергій Миколайович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Розкрито основні проблеми, які виникають у майбутніх абітурієнтів з вибором професії. Описано основні принципи, якими може керуватися абітурієнт при виборі спеціальності.