ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАМОТНОСТІ ВЧИТЕЛІВ - В’юн, Софія Володимирівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Проблема комп’ютерної грамотності вчителів наразі є дуже актуальною, адже зі стрімким розвитком сучасного світу, комп’ютерні технології стають невід’ємною частиною нашого життя – вони необхідні як вдома, так і на робочому місці. Але вагомий відсоток населення світу, в тому числі й України, є не досить компетентним в сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Тож, не дивно, що однією з головних проблем в освіті України є низький рівень комп’ютерних знань та навиків вчителів, особливо зі сільських шкіл.